Occasions

Bekijk hieronder onze actuele voorraad occasions.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan direct met ons contact op.
Wilt u langskomen voor een bezichtiging? Klik hier en boek direct een afspraak.

FAQ

Veelgestelde vragen

Autohuis Brabant is RDW-erkend en heeft de mogelijkheid om uw huidige auto vrij te waren. Bovendien beschikken wij over handelaarskentekens, zodat u met een gerust hart een proefrit kunt maken. Wilt u een auto exporteren? Dan bieden wij hiervoor de mogelijkheid en kunnen wij voorzien in een exportkenteken en eventuele exportverzekering.

Uiteraard kunt u uw huidige auto inruilen. Voor een inruilindicatie kunt u het beste contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wanneer we uw auto inruilen, ontvangt u uiteraard van ons een vrijwaringsbewijs, zodat u zeker bent dat deze niet meer op uw naam staat.

Helaas heeft niet elke occasion de zelfde marge structuur. Maar uiteraard zijn wij beried onder het genot van een “heerlijk” bak koffie te kijken om voor u het onderste uit de kan te halen.

U komt in aanmerking voor financiering als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U kunt het maandelijkse bedrag betalen. Onze financieringspartner voert een check uit waarbij wordt gekeken naar uw inkomen, woonlasten en eventuele schulden.
  • Uw BKR-toetsing is positief.
  • U beschikt over een rijbewijs en een Nederlands BSN (burgerservicenummer).
  • U bent bij aanvang van de looptijd minimaal 18 jaar en maximaal 74 jaar oud. Als u ouder bent dan 74, betaalt u de helft van het aankoopbedrag aan.

Alle auto’s die we verkopen worden grondig geïnspecteerd en nagekeken op 100 punten en goedgekeurd. Alleen wanneer de auto daar met vlag en wimpel doorheen komt, zetten we ‘m online te koop.

Wij leveren onze occasions standaard af met “Garantiepakket 1”. Dit pakket omvat naast de algehele veiligheidscontrole (remmen, banden, verlichting & vloeistoffen) een geldige APK-Keuring en 3 maanden garantie op de motor en versnellingsbak met een maximale kilometrage van 10.000 km na levering. Uiteraard is het mogelijk om een van de uitgebreidere garantiepakketten aan te schaffen met een langere garantieperiode. Vraag een van onze adviseurs naar de diverse mogelijkheden en garantievoorwaarden.

Uiteraard kunt u proefrijden dit bij ons op de Dragonder 9 B in Valkenswaard, alleen op afspraak. Maar wat kun je nou echt te niet kunt komen? Dan is het in overleg mogelijk om een proefrit aan huis te realiseren.

Neem dan contant met ons op via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via +31 (0)40 785 9041