Occasions

Bekijk hieronder onze actuele voorraad occasions.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan direct met ons contact op.
Wilt u langskomen voor een bezichtiging? Klik hier en boek direct een afspraak.

FAQ

Veelgestelde vragen

Helaas heeft niet elke occasion de zelfde marge structuur. Maar uiteraard zijn wij beried onder het genot van een “heerlijk” bak koffie te kijken om voor u het onderste uit de kan te halen.

Je komt in aanmerking als:

  • je het maandelijkse bedrag kunt betalen (onze financieringspartner doet een check waarbij gekeken wordt met inkomen, woonlasten en eventuele schulden);
  • je BKR-toetsing positief is;
  • je een rijbewijs en een Nederlands BSN (burgerservicenummer) hebt;
  • je bij aanvang van de looptijd minimaal 18 jaar maximaal 74 jaar oud bent. Ben je ouder dan 74? Dan betaal je de helft van het aankoopbedrag aan.

Alle auto’s die we verkopen worden grondig geïnspecteerd en nagekeken op 100 punten en goedgekeurd. Alleen wanneer de auto daar met vlag en wimpel doorheen komt, zetten we ‘m online te koop.

Wij leveren onze occasions standaard af met “Garantiepakket 1”. Dit pakket omvat naast de algehele veiligheidscontrole (remmen, banden, verlichting & vloeistoffen) een geldige APK-Keuring en 3 maanden garantie op de motor en versnellingsbak met een maximale kilometrage van 10.000 km na levering. Uiteraard is het mogelijk om een van de uitgebreidere garantiepakketten aan te schaffen met een langere garantieperiode. Vraag een van onze adviseurs naar de diverse mogelijkheden en garantievoorwaarden.

Uiteraard kunt u proefrijden dit bij ons op de Hoogstraat 397 A in Eindhoven, alleen op afspraak. Maar wat kun je nou echt te niet kunt komen? Dan is het in overleg mogelijk om een proefrit aan huis te realiseren.

Uiteraard kunt u uw huidige auto inruilen. Je vraagt gemakkelijk een gegarandeerde inruilprijs aan via onze inruiltool. We verrekenen het inruilbedrag met je nieuwe auto. Wanneer we je nieuwe auto komt ophalen, nemen we je oude in. Wel zo makkelijk.