Over ons

Autohuis Brabant is een jong en dynamisch autobedrijf, opgericht in 2019 door een eigenaar met veel ervaring bij diverse dealer organisaties en leasemaatschappijen. Hierdoor heeft het bedrijf veel kennis opgebouwd en kunnen ze klanten uitstekend adviseren en begeleiden bij de aankoop van een auto.

Het bedrijf is gevestigd in de Dragonder in het hartje van Valkenswaard en biedt een ruim aanbod in diverse automerken, zowel voor personen- als bedrijfswagens, met een voorkeur voor het merk Mercedes-Benz. Het continue wisselende aanbod van verschillende merken in diverse prijsklassen biedt voor ieder budget een passende auto.

Bij Autohuis Brabant leggen ze de nadruk op een goede service waarbij de persoonlijke benadering van de klant centraal staat. Kwaliteit voor een betaalbare prijs is belangrijk, ook als het om een occasion gaat. Daarom worden alle auto’s grondig geïnspecteerd en nagekeken op 100 punten en goedgekeurd. Alleen wanneer de auto daar met vlag en wimpel doorheen komt, wordt deze online te koop aangeboden. Gebreken worden direct bij binnenkomst verholpen en alle auto’s worden professioneel gedetailleerd door Barbaros Detailing. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de auto, zodat u altijd een weloverwogen beslissing kunt nemen over uw eventuele aankoop.

Kortom, Autohuis Brabant streeft naar kwaliteit, vertrouwen en tevreden klanten. Met hun ervaring, persoonlijke aanpak en grondige inspecties van de auto’s bieden ze klanten uitstekende service en advies bij de aankoop van een auto.

Contact

Neem contact met ons op via een van de onderstaande mogelijkheden.

Op afspraak

Wij werken enkel ‘op afspraak’. Op deze manier kunnen wij de volledige aandacht, service en veiligheid richting onze klanten waarborgen.

Sociale media

Ook zijn wij op actief op sociale media, volg ons op een van de onderstaande kanalen.

Wat doen we?

Verkoop

Met passie voor en kennis van auto's helpen we u met mobiliteit in de breedste zin van het woord. Benieuwd naar ons actuele aanbod? Bekijk ons ons aanbod.

Inkoop

Zoekt u een betrouwbare manier om uw auto te verkopen? Dan kunnen wij u een passend voorstel zonder dat u zelf veel moeite hoeft te doen om kopers te vinden.

Financieren

Voor zowel u als particuliere of zakelijke klant bieden wij de mogelijkheid voor een financiering om uw droomauto te kopen zonder dat u het volledige bedrag in één keer hoeft te betalen.

Verzekeringen

Wij kunnen u helpen bij het aanbieden van passende autoverzekeringen. Een goede autoverzekering beschermt u namelijk tegen onverwachte kosten bij bijvoorbeeld ongelukken, diefstal of schade aan de auto.

Import service

Heeft u uw droomauto in het buitenland zien staan maar vindt u het complex om deze auto te importeren? Dan kunnen wij u helpen met regelen van het transport, het afhandelen van de douaneformaliteiten en het registreren van de auto in Nederland.

Export service​

Wij kunnen u helpen bij het exporteren van een auto naar het buitenland door het in orde maken van de exportdocumenten. Hierin zijn diverse mogelijkheden zoals kentekenplaten, exportverzekering en/of CVO-documenten.

Waarom kiest u voor ons?

Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap in combinatie met persoonlijke betrokkenheid. Daar staat Autohuis Brabant voor én achter. Wij zijn een goede keuze voor u die op zoek is naar een betrouwbaar autobedrijf met een breed assortiment, goede service, financieringsmogelijkheden en extra diensten.

Betrouwbaarheid

Autohuis Brabant staat bekend om zijn betrouwbaarheid en transparantie. Wij hebben een goede reputatie opgebouwd door eerlijk en professioneel te handelen.

Servicegerichtheid​

Autohuis Brabant biedt uitstekende service aan zijn klanten. Het bedrijf denkt met de klant mee en biedt oplossingen op maat.​

Breed assortiment

Autohuis Brabant heeft een breed assortiment aan auto's van verschillende merken en modellen. Hierdoor is er voor ieder wat wils.​

Extra diensten​

Naast de verkoop van auto's biedt Autohuis Brabant ook andere diensten aan, zoals het inruilen van een oude auto, het importeren van een auto uit het buitenland en het regelen van exportdocumenten.​

Contactverzoek sturen

Onze klanten vertellen

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom hechten wij als Autohuis Brabant veel waarde aan klanttevredenheid en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn met hun aankoop en de service die zij ontvangen. Wij hebben een uitstekende reputatie opgebouwd door klantgericht te handelen en een persoonlijke aanpak te bieden. Bent u benieuwd naar wat onze klanten over ons vertellen? Zie hieronder een aantal van onze reviews.

Prachtige Golf GTI Clubsport gekocht. Eerlijke informatie per telefoon, en alles klopte. Dennis is eerlijk, komt afspraken na.
Met volle tevredenheid mijn nieuwe occasion gekocht bij Autohuis Brabant. Goede service en uitstekende prijs/kwaliteit. Volgende x misschien weer eerst eens hier kijken. Dank.
Super service!!! Hier mijn auto gekocht jaar geleden rijdt nog steeds perfect. En Dennis heeft me al 2 keer uit de brand geholpen in z’n vrije tijd! Wat een held. Super vriendelijk en super service ga zo door jongens 🙏
Tijdje geleden heb ik bij Autohuis Brabant een Mercedes A klasse gekocht. Ik vond ze deskundig overkomen. En waren bovendien heel klantvriendelijk. Daarnaast heb ik mijn auto ook voor een onderhoudsbeurt hierheen gebracht. Ze zijn zeer transparant over de uitgevoerde werkzaamheden en het kostenplaatje. Zeer tevreden!
5/5
Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan direct met ons contact op.
Wilt u langskomen voor een bezichtiging? Klik hier en boek direct een afspraak.